Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Completat el camp de treball transfronterer a Bescaran

Completat el camp de treball transfronterer a Bescaran

L'activitat del Cau i Sasc-Pixies ha reunit una trentena de joves de l'Alt Urgell, Andorra i l'Arieja Els participants han arranjat un sender i han construït un canal de desviació d'aigua
Camp de treball juvenil
04/08/2011 16:12

Un total de 30 joves han participat en dos camps de treball organitzats pel Cau de la Seu d'Urgell i l’Associació SASC-Pixies, amb la col•laboració de l'INEFC de Barcelona, l’EMD de Bescaran i els ajuntaments de les Valls de Valira i Ausat (Arieja).

El caràcter transfronterer de la iniciativa fa que s'hagi inclòs en el projecte europeu POCTEFA, que fomenta la cooperació territorial entre els estats espanyol, francès i andorrà. El Cau n'ha valorat "el benefici social, cultural i econòmic que té per a la comarca desenvolupar de projectes de voluntariat, acció social i joventut".

Al primer camp de treball, organitzat per l’Agrupament Escolta Urgellenc, hi han participat joves d’Ausat i Andorra al costat dels trucs, la branca d'edat més gran del Cau, d'entre 15 a 19 anys. Els assistents van rebre un curs previ de formació sobre paret seca, al qual s'hi van sumar veïns de la comarca. El segon camp, dut a terme per SASC-Pixies, era obert a joves de tot Catalunya i ja fa vuit anys que s'organitza.

L’objectiu era arranjar un sender que surt des de Bescaran fins passat Coll de Midós, amb la construcció de ponts, desbrossament de camins i construcció de canals per desviar l’aigua. El treball el supervisaven dos tècnics d’INEF.

Valorem des de l’organització dels dos camps de treball, el benefici social, cultural i econòmic per la comarca en el desenvolupament de projectes de voluntariat, acció social i joventut.

Mostrar formulari de contacte