Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Completat el primer Campionat de Botifarra de Ribera d'Urgellet

Completat el primer Campionat de Botifarra de Ribera d'Urgellet

Isidre Calvet i Josep Julià han estat els guanyadors; i Francesc Angrill i Enriqueta Bollo, els finalistes La nova activitat s'ha desenvolupat mitjançant partides en diferents poblacions del municipi

Ribera d'Urgellet - Campionat Botifarra 2014 finalistes
Ribera d'Urgellet - Campionat Botifarra 2014 finalistes
29/12/2014 10:44

Ja s'ha completat el primer Campionat de Botifarra de Ribera d'Urgellet. La parella guanyadora ha estat la formada per Isidre Calvet i Josep Julià, del Pla de Sant Tirs. Francesc Angrill i Enriqueta Bollo, d'Adrall, van ser els altres finalistes.

Aquesta nova activitat ha comptat amb la participació d'aficionats dels pobles d'Arfa, Montant de Tost, Castellar de Tost, Adrall i el Pla. Cadascuna de les poblacions va dur a terme diverses partides per trobar la parella guanyadora local, que passava a una fase final. La parella guanyadora tenia com a premi un àpat per a quatre persones en un restaurant del municipi.

Maria Rosa Ficapal, presidenta del Casal de la Gent Gran del Pla -que promou la iniciativa-, s'ha mostrat satisfeta per la bona rebuda de la proposta. La competició comptava també amb la implicació de Felipe Esteruelas (secretari) i Maria Rosa Cava Torra (tresorera), que expliquen que l'objectiu final és dinamitzar el municipi i que la gent es pugui trobar diverses vegades l'any a través de l'organització d'activitats.

Mostrar formulari de contacte