Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Compromís x La Seu es proposa construir un nou projecte de ciutat

Compromís x La Seu es proposa construir un nou projecte de ciutat

La nova plataforma ciutadana considera prioritari revertir la situació de crisi i de pèrdua de població Òscar Ordeig es fixa tres objectius principals: transparència, compromís amb les persones i ocupació
Compromís x La Seu - Presentació
12/01/2015 12:56

La plataforma ciutadana Compromís x La Seu s'ha presentat aquest divendres passat, amb una conferència-debat a càrrec d'Òscar Ordeig que va omplir la Sala de la Immaculada amb uns 150 assistents. El nou col·lectiu es proposa construir una alternativa que tingui la Seu com a prioritat.

Ordeig va fer una diagnosi de la situació actual i va llançar propostes de futur. L'objectiu és obrir un debat entorn de la nova plataforma per sumar sensibilitats i revertir les males dades econòmiques i socials del moment actual. Durant l’acte, el regidor i diputat socialista va fer "una crida a no resignar-se en aquests moments de crisi" i va demanar "sumar esforços de sensibilitats diferents, però que tinguin com a objectiu comú provocar un revulsiu a la ciutat, per recuperar dinamisme econòmic, social i cultural".

L’esdeveniment, al qual s'hi va convidar diferents representants socials, econòmics i polítics de la ciutat, va servir per "constatar la necessitat de cercar un nou projecte per la Seu, amb noves idees i la unitat necessària per tirar-lo endavant".

Al finalitzar la presentació es va obrir un debat entre el públic per reflexionar entorn de les propostes presentades i sobre la necessitat que tots els ciutadans es comprometin amb el futur de la Seu i, concretament, amb la Plataforma. Les intervencions es varen centrar en la necessitat d’aturar la pèrdua de població i l’empobriment de La Seu dels darrers anys i de recuperar la il•lusió amb un projecte col•lectiu engrescador.

La Plataforma continuarà fent actes i debats per convidar a "totes les persones que vulguin capgirar la situació actual a participar en un projecte col•lectiu de canvi".

Durant l’acte es varen presentar tres Compromisos de treball. El primer, amb la transparència. El segon, amb els serveis públics. I el tercer, amb l’ocupació. Per últim, es va defensar una defensa més intensa del Pirineu i recuperar els serveis i inversions públiques perdudes durant els darrers anys.

Mostrar formulari de contacte