Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Compromís de Telefónica per solucionar els problemes d'Internet a Coll de Nargó

Compromís de Telefónica per solucionar els problemes d'Internet a Coll de Nargó

L'Ajuntament nargoní fa una valoració positiva de l'acord pres entre la companyia de telefonia mòbil i la Generalitat de Catalunya. La decisió podria desconvocar els talls de carretera previstos per diumenge. El municipi s'ha sumat a l'acció reivindicativa de fer repics de campanades a morts
Campanades a morts a Coll de Nargó
07/09/2018 20:20

Telefónica s'ha compromès aquest dimecres en una reunió amb tècnics de la Generalitat de Catalunya a fer les inversions necessàries per solucionar els problemes reiterats en l'accés a Internet a Coll de Nargó. Així ho ha explicat a l'Ajuntament nargoní el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, David Ferrer.

L'alcalde del municipi, Martí Riera, ha valorat positivament la predisposició de Movistar, tot lamentant la situació actual. "Paguem per un servei que no se'ns dóna; en lloc de 3G podem certificar que tan sols naveguem amb 350 Kb, fet que és un gran inconvenient", ha especificat. El municipi nargoní ha denunciat també els talls periòdics de mòbil i internet, "que causen greus perjudicis a comerciants, restauradors i hotelers, que perden reserves via internet o bé no poden cobrar amb targeta als seus clients, els quals també es troben afectats per la situació".

La proposta del projecte de millora, amb dates i terminis, es posarà sobre la taula de forma immediata. És per això que Riera indica que "cal donar un marge de confiança a Telefónica". L'alcalde nargoní considera que els talls de carretera anunciats el pròxim diumenge caldria aturar-los. "Aquest divendres hi ha una reunió amb la plataforma d'afectats i es decidirà el què", ha subratllat.

Repics de campanades a morts

D’altra banda, Coll de Nargó s'ha sumat avui a l'acció reivindicativa de fer repics de campanades a morts per alertar del perill de desaparició de molts nuclis a causa dels problemes de comunicacions que pateixen, tant pel que fa a les carreteres i camins com a l'accés a les noves tecnologies.

Mostrar formulari de contacte