Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Compromís dóna suport a les demandes de botiguers i empresaris per canviar l'ordenança de rètols

Compromís dóna suport a les demandes de botiguers i empresaris per canviar l'ordenança de rètols

El grup municipal defensa que el consistori sigui més flexible en aspectes com ara les banderoles al centre històric. Les properes setmanes s'ha de consensuar la nova norma, que ja ha passat pel plenari
Mercat setmanal a la plaça dels Oms
27/09/2018 18:05

El grup municipal de Compromís X La Seu ha expressat el seu suport a la petició de botiguers i empresaris de la ciutat perquè es canviï l'ordenança relativa als rètols a la via pública.

El juliol passat, el ple de l'Ajuntament de la Seu va aprovar la nova ordenança de rètols. Després de parlar amb els diferents sectors afectats pel canvi normatiu, Compromís assegura que dóna suport a demandes que han presentat i, per tant, defensarà "el canvi d’aquesta ordenança i la seva flexibilitat". També donarà suport als canvis del Pla General d’Urbanisme, PGOU, "necessaris per poder tirar endavant aquelles propostes que siguin interessants com ara la instal·lació de banderoles al centre històric".

El portaveu de Compromís, Òscar Ordeig, s'ha posat posa a disposició de totes les associacions per treballar de cara a "canviar com més aviat millor aquesta ordenança". Ordeig afirma que “s’ha d’ajudar als comerços i negocis de la Seu i no posar pals a les rodes, sobretot després d’una crisi tan profunda que encara avui ens afecta”, i hi afegeix que el seu grup "es posarà del costat d’aquest sector per canviar aquelles coses de l’ordenança que es consensuïn entre totes les parts”.

Mostrar formulari de contacte