Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Compromís vol recuperar les subvencions per als clubs esportius de la Seu

Compromís vol recuperar les subvencions per als clubs esportius de la Seu

El grup municipal creu que cal ajudar econòmicament les entitats vinculades a l'esport, perquè fomenten els hàbits saludables, educatius i de cohesió social entre els joves i infants
Partit d'hoquei al Pavelló Poliesportiu
10/03/2016 18:11

Compromís X La Seu proposarà durant el proper ple municipal de la Seu d'Urgell recuperar la partida i la consignació pressupostària de les subvencions a entitats esportives de cara al pressupost de l’Ajuntament de l'exercici 2017. El text que defensarà el principal grup de l'oposició argumenta que actualment "desenes de clubs i entitats esportives sense ànim de lucre realitzen al llarg de l'any a la ciutat activitats esportives i de formació amb infants i joves, essent una peça fonamental per garantir hàbits saludables, esportius, educatius i de cohesió social".

El regidor Miguel Perruca assenyala que, tanmateix, "molts representants de clubs urgellencs han manifestat les dificultats que tenen per finançar les despeses del dia a dia i les limitacions que existeixen a l'hora d'aconseguir patrocinis d'empreses privades". Així mateix, insta a donar-los suport "amb equipaments esportius adequats i de qualitat, però també amb una partida econòmica de subvencions, tal i com s'havia fet durant molts anys". Per Perruca, les subvencions les va eliminar l'equip de govern "incomprensiblement".

Compromís X La Seu considera que "la falta de subvencions públiques a les entitats esportives municipals, sumada a l’encara present crisi econòmica, dificulta la continuïtat de les entitats esportives i limita l’accessibilitat de les famílies a la pràctica esportiva en igualtat de condicions". En nota de premsa, el grup afegeix: "els ajuts ajudarien a finançar una part de les moltes despeses que es generen durant la temporada, sobretot els sobrecostos assumits en desplaçaments per competir a molts quilòmetres de distància pel fet de ser del Pirineu".

El regidor de Compromís X La Seu Miguel Perruca reivindica que “els clubs esportius són generadors d’activitat econòmica, educativa i social i porten el nom de la ciutat arreu on competeixen; per aquest motiu creiem que invertir en ells és l'equivalent a invertir en la Seu en el seu conjunt”.

Mostrar formulari de contacte