Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Concerts, ball, esport i un quinto, entre les noves activitats de Nadal al carrer Regència d'Urgell de la Seu

Concerts, ball, esport i un quinto, entre les noves activitats de Nadal al carrer Regència d'Urgell de la Seu

El programa, impulsat pels comerços de la zona, comença aquest dijous i ofereix propostes quasi tots els dies fins al 4 de gener, quan es farà un sorteig que emetrà en directe RàdioSeu

20/12/2022 20:20

Aquestes festes de Nadal, el carrer Regència d'Urgell de la Seu organitza un conjunt d'activitats lúdiques i culturals per dinamitzar el vial al llarg de bona part dels dies de celebració, entre el 22 de desembre i el 4 de gener. La iniciativa neix amb el suport de prop d'una vintena de comerços i negocis amb presència a la zona i amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i de RàdioSeu.

El nou programa començarà aquest dijous a la tarda (17.30 h) amb un concert a càrrec de Biel Balcells (violoncel), Agustí Busquets (acordió diatònic), Anna Pasques (violí), Marc Pino (piano), Isabel Travé (violí) i Ivette Vilaseca (flauta travessera), amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música i el Conservatori de Música dels Pirineus. Paral·lelament, entre les 6 i les 8 de la tarda hi haurà la presència del Pare Noel. Aquesta visita es repetirà els dos dies següents a la mateixa hora. A més a més, divendres dia 23 també hi haurà una exhibició de màgia amb Ivan Fernández, des de 2/4 de 7 de la tarda. I dissabte 24, a les 12 del migdia, hi haurà un concert de cançons per a grans i petits, amb Marta Brucart; i a les 6 de la tarda, una sessió de DJ Àlex.

Després de la festa de Nadal, el 26 de desembre (Sant Esteve), el Bar Dandy acollirà un quinto -a partir de les 6 de la tarda- i DJ Àlex oferirà una nova sessió al vespre (20.00 h). Dimarts dia 27, a les 6 de la tarda, es podrà gaudir d'una masterclass de body combat i de zumba, oferta pel Centre Esportiu Esquitx. El dia 28, a 2/4 de 6, hi haurà una actuació de trap amb el col·lectiu KDI FAM; i tot seguit, a les 7 del vespre, un concert de música pop amb Alba Raya.

Dijous 29, a les 6 de la tarda, serà el torn de les ranxeres del Pirineu, amb el grup Pirimex. Divendres 30, a la mateixa hora (18.00 h), Urban Sport oferirà una sessió de bachata. I abans de Cap d'Any, dissabte 31 al migdia (12.00 h), We Swing Pirineu presentarà un tastet de swing i jam; i més tard (18.00 h), hi haurà una nova animació musical.

Per cloure l'oferta d'activitats, dilluns 2 de gener es podrà gaudir d'un concert de pop-rock amb el grup Flanders; i dimecres 3, de zumba per a infants amb Urban Sport. La programació es clourà amb un sorteig, que emetrà en directe RàdioSeu (107.2 FM i www.radioseu.cat), i un final de festa amb DJ Àlex. Aquests tres últims actes començaran cada dia a les 6 de la tarda.

 

  • Carrer Regència d'Urgell (Foto: arxiu)
    Carrer Regència d'Urgell (Foto: arxiu)
  • Cartell d'activitats al carrer de Regència d'Urgell de la Seu
    Cartell d'activitats al carrer de Regència d'Urgell de la Seu

Mostrar formulari de contacte