Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Confirmat el nou cartipàs de la Seu, amb tres grans àrees de treball

Confirmat el nou cartipàs de la Seu, amb tres grans àrees de treball

Jesús Fierro liderarà Serveis Centrals i Territori; Anna Vives, Serveis Socials, Igualtat i Participació; i Lluís Biosca, Promoció de la ciutat Montserrat Bonet assumeix Salut i Gent Gran; Jordi Pallarès, Empresa i Turisme; Meritxell Planes, Joventut i Festes; i Jordi Martín, Educació i Cultura
Plaça dels Oms
22/06/2011 16:37

L'Ajuntament de la Seu ha confirmat, mitjançant un comunicat, que el nou cartipàs municipal es dividirà en tres grans àrees. Tal com ja havia avançat RàdioSeu, el nou equip de govern passarà de quatre a tres tinents d'alcalde, que seran Jesús Fierro, Anna Vives i Lluís Biosca. L'alcalde, Albert Batalla, donarà compte del decret al ple d'avui dimecres al vespre. Segons Batalla, el nou format va en la línia de racionalitzar la gestió municipal.

Les competències assignades a Jesús Fierro seran les de serveis centrals i territori, que inclou: Hisenda, Urbanisme, Serveis municipals, Mobilitat i habitatge, Recursos humans i Medi ambient i sostenibilitat.

La segona gran àrea, Atenció ciutadana i OAC i Barris, l'encapçalarà Anna Vives i inclou: Serveis socials, Polítiques d'igualtat i Participació ciutadana i Comunicació. També forma part d'aquest àmbit la regidoria de Salut, Solidaritat i cooperació i Gent gran, que encapçalarà Montserrat Bonet; Joventut i Infància, amb Meritxell Planes -que també portarà Festes-, i Educació, que assumirà Jordi Martín, qui alhora serà el regidor de Cultura i responsable de Castellciutat.

La tercera àrea serà la dedicada a la promoció de la ciutat. En aquest punt, Lluís Biosca portarà les regidories d'Innovació Tecnològica i d'Esports. Jordi Pallarès esdevé regidor d'Empresa, Ocupació, Turisme i Promoció econòmica.

Junta de Govern Local

Fierro, Vives i Biosca també seran membres amb veu i vot de la Junta de Govern Local, juntament amb el portaveu del PSC-Progrés, Òscar Ordeig. Els regidors Miquel Caminal (ERC), Pere Millàs (PP) i Antoni Viñals (ICV) seran membres amb veu però sense vot.

Mostrar formulari de contacte