Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Consolidació del Torneig Ciutat de la Seu de bàsquet

Consolidació del Torneig Ciutat de la Seu de bàsquet

La 8a trobada per a persones amb discapacitat intel·lectual ha reunit catorze clubs d'arreu de Catalunya i d'Andorra. El Sedis Airam hi ha participat amb els seus equips

Torneig Ciutat de la Seu 2016
Torneig Ciutat de la Seu 2016
17/05/2016 11:55

El Torneig Ciutat de la Seu de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual es fa un nom propi. Un total de catorze clubs d'arreu de Catalunya i d'Andorra es van trobar aquest dissabte passat al Palau d'Esports per compartir una jornada de competició i germanor que també va congregar força públic al llarg del matí.

En total aquesta vuitena edició va reunir uns 250 participants, dividits en una vintena d'equips. Unes xifres que consoliden la Seu com un referent pel que fa a aquest tipus de trobades que fomentem la integració a través de l'esport. Durant el campionat es podien veure fins a tres partits simultanis, tot aprofitant tot l'espai de la pista. La jornada es va completar un any més amb un dinar de germanor. El Sedis Airam hi va estar representat amb els seus equips, que van demostrar que ja són una secció totalment inserida en el dia a dia del club urgellenc. També hi van prendre part equips d'Andorra la Vella, Solsona, Lleida, Mollerussa, Pineda de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Arenys de Mar, Rubí, Valls, Blanes, Sant Pere de Ribes i Sant Joan Despí.

La jornada de dissabte va anar precedida, divendres, de la presentació del curtmetratge 'Som Airam' i d'una exposició de fotografies dedicada a l'equip urgellenc, a càrrec de Ferran Garcia Queralt. La mostra reflecteix la tasca tant esportiva com social que duu a terme el Sedis Airam.

Mostrar formulari de contacte