Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Constituïda la Comissió d'Igualtat de la Diputació de Lleida

Constituïda la Comissió d'Igualtat de la Diputació de Lleida

L'objectiu és incorporar aquest principi en totes les polítiques de l'ens i assessorar d'altres administracions locals de la demarcació
Constituïda la Comissió d'Igualtat de la Diputació de Lleida (Foto: DdL)
16/12/2019 18:30

La Comissió d'Igualtat de la Diputació de Lleida ha fet aquest dilluns la primera reunió de constitució i de plantejament d'objectius amb vista a l'actual mandat. La diputada Helena Martínez ha estat l'encarregada de presentar els objectius, entre els quals hi ha incorporar el principi de "transversalitat inherent a una política de gènere integral", tot fent que aquest principi d'igualtat s'incorpori les polítiques i accions de la institució.

La Comissió d'Igualtat treballarà en dos vessants. En l'intern, es revisarà el Pla d'Igualtat d'Oportunitats 2016-2020, tenint en compte la diversitat i fomentant accions amb perspectiva de gènere, juntament amb un protocol d'assetjament laboral diferenciat del d'assetjament sexual. Al vessant extern, se cercarà col·laboració amb d'altres ens, com ara la direcció general d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, els consells comarcals i el Conselh Generau d'Aran.

Amb aquestes reunions es pretén obtenir un radiografia de l'estat d'execució de les polítiques d'igualtat a la demarcació de Lleida. També es mantindran reunions amb l'Institut Català de les Dones i es crearà un catàleg de serveis per oferir als municipis.

Mostrar formulari de contacte