Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Constituïda la Taula Territorial d'Infància de l'Alt Pirineu i Aran

Constituïda la Taula Territorial d'Infància de l'Alt Pirineu i Aran

L'òrgan ha començat a funcionar amb una sessió plenària celebrada a Tremp. En les reunions hi prendran part diferents representants de la regió implicats en aquest àmbit
26/06/2015 12:35

Aquest dijous s'ha celebrat, a Tremp, la primera sessió plenària de la Taula Territorial d'infància de l'Alt Pirineu i Aran. La directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), Mercè Santmartí, ha explicat que les taules territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d'infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades. L'òrga s'inscriu dins la Taula Nacional, constituïda l'any passat, i que desplega els eixos del Pla d'atenció integral a la infància i l'adolescència.

La sessió que va estar presidida pel delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins. Mercè Santmartí ha destacat que amb actes com el d'aquest dijous "es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les taules territorials d'infància arreu de Catalunya". Així, aquest dijous mateix també s'ha constituït la de la regió de Lleida.

Les taules territorials d'infància estan integrades pels diferents òrgans. En primer lloc pel Ple, presidit pel delegat del Govern al territori corresponent; la vicepresidència, exercida per la persona que representa el Departament de Benestar a la regió. També integra una comissió tècnica i grups de treball.

Mostrar formulari de contacte