Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Constituït el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu

Constituït el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu

Els tretze membres que el conformen aquest curs han pres possessió del càrrec i han presentat propostes relatives al col·lectiu i a la via pública
Consell Municipal d'Adolescents de la Seu
31/01/2019 17:05

Aquest dijous s'ha constituït el Consell Municipal d’Adolescents d’aquest curs 2018-2019, en un plenari presidit per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla. Els 13 membres que el conformen -dels instituts La Valira i Joan Brudieu i del Col·legi La Salle- han pres possessió del càrrec.

Aquesta primera sessió ha seguit amb les intervencions dels nois i noies, que han presentat un seguit de peticions a l’Ajuntament per millorar aspectes de via pública i qüestions que afecten directament els joves i adolescents, les quals han estat recollides i contestades per l'alcalde.

Al seu torn, Albert Batalla els hi ha fet una reflexió al voltant dels drets i els deures als membres del Consell Municipal, tot recordant-los que és "no només és un espai on hi reclamin els seus drets, sinó que és un espai per aprendre que tots com a ciutadans tenim deures per contribuir a que la Seu sigui una mica millor”. El batlle hi ha afegit que aquest ens "no només serveix per demanar a l’Ajuntament que faci allò que li correspon, sinó que també pensin com poden ajudar a millorar amb la seva pròpia acció les condicions de vida a la ciutat del col·lectiu que representen a través de propostes concretes”.

Mostrar formulari de contacte