Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continua el procés participatiu per preparar la Festa Major de la Seu

Continua el procés participatiu per preparar la Festa Major de la Seu

Aquest dimecres s'ha fet una reunió amb entitats i associacions per recollir propostes També s'ha obert novament una enquesta al web de l'Ajuntament

Procés participatiu
Procés participatiu
21/07/2011 16:41

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell continua amb el procés participatiu per a dissenyar la programació de la Festa Major, que enguany se celebrarà del 26 al 30 d’agost. El pla s’ha iniciat per tercer any consecutiu amb una enquesta a través del web de l'Ajuntament amb l'objectiu de fer una festa major per a tothom.

Ahir dimecres, els regidors i regidores de l'equip de govern es van reunir amb una quarantena de representants d'entitats, clubs esportius i associacions de la ciutat. En aquesta reunió, desenvolupada en petits grups de treball a la sala de Sant Domènec, els representants municipals han rebut les opinions i aportacions fetes per les entitats, com també les propostes per a futures edicions de la Festa.

La regidora de Festes i Tradicions, Meritxell Planes, considera "important la participació activa de tot el teixit associatiu de la Seu, ja que la Festa Major és la festa de tots els urgellencs i urgellenques i tots hi tenen molt a dir i molt a fer”. Planes hi afegeix el desig "que les entitats col•laborin en l'elaboració del programa així com els dies de Festa Major fent activitats concretes (correfoc, cercavila, xarangues, tallers, ambientació, sopar populars) i que aquest procés participatiu tingui continuïtat per enfortit la cohesió”.

La regidora remarca que les aportacions realitzades pels diferents agents socials han estat “força realistes”. D'entre les diverses conclusions i demandes recollides, es destaca la dinamització del centre de la Seu, l'aposta pels artistes locals (com ara xarangues i orquestres) i la implicació de les colles en la dinamització de les Casetes. També s'aposta per la recuperació de jocs tradicionals, com ara la cursa de sacs, per als més menuts.

Mostrar formulari de contacte