Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continua el projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Continua el projecte 'Tots som joves, tots som grans'

Alumnes de La Salle duen a terme aquest divendres, 30 de març, la segona sessió d'aquesta activitat Es tracta d'una experiència d’aprenentatge-servei amb avis de la Fundació Sant Hospital i la Llar Sant Josep
La Salle - Projecte intergeneracional 2012
27/03/2012 10:24

Aquest divendres, 30 de març, alumnes voluntaris de 4t d’ESO del Col•legi La Salle i avis de la Fundació Sant Hospital i de la Llar de Sant Josep es retrobaran novament en la segona trobada del projecte “Tots som joves, tots som grans”. La iniciativa forma part del Pla Estratègic del centre escolar i pretén afavorir el compromís cívic dels alumnes i la millora de la qualitat de vida dels avis.

En aquesta ocasió, els estudiants que aniran a la Llar Sant Josep compartiran un esmorzar fet per ells mateixos. També prepararan conjuntament la Diada Esportiva, que enguany tindrà lloc a la Seu d’Urgell. D'altra banda, els alumnes que aniran a la Fundació Sant Hospital participaran en un gimcana. Avis i joves hauran de superar diverses proves basades en els tallers de la primera trobada: pintura, jocs amb pilota, entre d'altres.

L’Ajuntament de la Seu, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i el Consorci d’Atenció a les Persones col•laboren en aquesta proposta intergeneracional. La primera jornada, que es va organitzar el passat mes de febrer, ha estat valorada molt positivament per tots els implicats en el projecte.

El Col•legi La Salle aposta "per una formació compromesa amb les causes solidàries i amb el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies, sense oblidar el treball en xarxa amb altres entitats i institucions".

Mostrar formulari de contacte