Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert fins al 30 de setembre el termini per participar al Premi Joles Sennell de Contes Infantils

Obert fins al 30 de setembre el termini per participar al Premi Joles Sennell de Contes Infantils

El nou certamen, que adopta el pseudònim de Pep Albanell, és la continuació del 'Contes que Compten', organitzat per RàdioSeu i la Biblioteca Sant Agustí. S'atorgarà premis en cinc categories diferents segons l'edat dels autors

Premi Joles Sennell
Premi Joles Sennell
21/09/2016 11:30

Continua obert el termini per participar al Premi Joles Sennell de contes infantils, que convoquen conjuntament la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu. El nou certamen és la continuació del concurs Contes que compten, que ja arriba a la 8a edició, i que des d'enguany ret homenatge a l'escriptor Pep Albanell, tot adoptant el nom del seu pseudònim en literatura infantil.

El concurs segueix establint cinc categories segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys (A), dels 12 als 13 anys (B); dels 14 als 15 anys (C); dels 16 als 17 anys (D) i a partir dels 18 anys (E). El jurat atorgarà dos premis per a cada categoria i els accèssits que consideri convenients.

Com a novetat de l’edició d’enguany, les obres, que han de ser inèdites, s’hauran de presentar en un sobre tancat juntament amb la sol·licitud normalitzada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (ACCÉS AL DOCUMENT). El tràmit també és possible a través del correu ordinari. El termini de presentació és fins al 30 de setembre de 2016. El lliurament de premis es farà el dissabte 5 novembre, a les onze del matí, a la Biblioteca Sant Agustí.

Col·laboradors i patrocinadors

En la realització del concurs hi col·labora el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Llibreria Patalín. Els patrocinadors del certamen són: ‘la Caixa’, MicroSeu, Grau i Grau S.L., Mútua Comarcal de la Seu d'Urgell i Cinemes Guiu.

L'organització del certamen literari també compta amb la implicació de les llibreries Fiord, Purgimon i Salvat, a més d’Edicions Salòria, Banc Santander, BBVA, Banc Sabadell, la Central de Biblioteques de Lleida del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Armeria Vidal. La valoració total dels lots dels premis d’aquest concurs literari és de prop de 1.700 euros.

Premis:

Categoria A: 100 € gentilesa de Fustes Grau, 50 € gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu gentilesa del Banc de Sabadell, un val de compra per valor de 25 € de la Llibreria Patalín, una llibreta d’estalvi amb un import de 30 € gentilesa de “La Caixa”, un val de compra de 25 € de la Llibreria Purgimon i un lot de llibres.

Categoria B: 100 € gentilesa de MicroSeu, 50 € gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu gentilesa del Banc de Sabadell, una llibreta d’estalvi amb un import de 30 € gentilesa de “La Caixa” un val de compra per valor de 25 € de la Llibreria La Salvat, un val de compra de 25 € de la Llibreria Patalín i un lot de llibres.

Categoria C: 100 € gentilesa de Mútua Comarcal, un e-book gentilesa del Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya, una entrada doble de Cinemes Guiu, una llibreta d’estalvi amb un import de 30 € gentilesa de “La Caixa” un trofeu gentilesa del Banc de Sabadell, un val de compra per valor de 25 € de la Llibreria La Salvat, un val de compra de 25 € de la Llibreria Purgimon i un lot de llibres.

Categoria D: 200 € gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, una llibreta d’estalvi amb un import de 30 € gentilesa de “La Caixa”, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu gentilesa del Banc de Sabadell, un val de compra per valor de 25 € de la Llibreria Fiord i un lot de llibres.

Categoria E: 300 € gentilesa de “La Caixa”, 100 € gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, material informàtic valorat en 100 € gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, una entrada doble per una activitat cultural programada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell gentilesa de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una llibreta d’estalvi amb un import de 30 € gentilesa de “La Caixa”, una entrada doble de Cinemes Guiu, un trofeu gentilesa del Banc de Sabadell, un val de compra per valor de 25 € de la Llibreria Fiord i un lot de llibres.

Jurat

El jurat del certamen estarà format un any més per Josep Albanell, autor de capçalera de la Biblioteca Sant Agustí; Laura Casanovas, guanyadora de la categoria d’adults d’una edició anterior; Isidre Domenjó, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de l'Alt Urgell; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Lluís Obiols, llibreter de la Llibreria Patalín; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu; Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu de Alt Urgell-Cerdanya; Montse Rollán, bibliotecària de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera; i Gemma Sampons, bibliotecària de la Biblioteca Pública del Govern d’Andorra.

Les bases del Premi Joles Sennell de contes infantils es poden consultar a les pàgines web de RàdioSeu (www.radioseu.cat) i de la Biblioteca Sant Agustí (www.bibliotecasantagusti.cat).

Mostrar formulari de contacte