Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continuen les reunions per preparar la Festa Major

Continuen les reunions per preparar la Festa Major

Les entitats proposen reformular l'espai de les casetes i dinamitzar-lo durant el dia També es planteja un sopar popular, campionats de botifarra i dòmino i actes per a la franja de 10 a 15 anys
Concert de La Troba Kung-Fú a les Casetes
29/04/2010 17:40

Aquesta setmana els regidors i regidores de l'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'han reunit amb una quarantena de representants d'entitats, clubs esportius i associacions per tal de continuar amb el procés participatiu per preparar la Festa Major 2010.

En aquesta reunió, desenvolupada en petits grups de treball a la sala de Sant Domènec, els representants municipals han rebut les opinions i aportacions. La regidora de Festes i Tradicions, Mireia Pellicer, creu que aquestes reunions donen continuïtat al procés participatiu iniciat amb l'enquesta realitzada des del web municipal on es preguntava a la ciutadania sobre diferents aspectes del programa de la Festa Major. “Creiem que és de gran importància l'opinió del tot el teixit associatiu de la Seu, ja que representa a un gran nombre d'urgellencs i d'aquesta manera podrem aconseguir fer una festa major que tothom se la pugui sentir seva”, ha afirmat Pellicer.

La regidora també ha remarcat que les aportacions han estat “força realistes”. D'entre les diverses conclusions recollides, en destaquen la reformulació de l'espai de les casetes i atraccions i la dinamització diürna de l'espai de casetes a càrrec de les pròpies caravanes. Els representants socials també han proposat activitats de cohesió ciutadana com un sopar popular, concursos i campionats de dòmino i de botifarra i exposicions, entre d'altres.

També s'aposta per la implicació de la ciutadania pel que fa a la dinamització i guarniment dels carrers de la Seu, així com la potenciació de les activitats dirigides a la franja d'edat dels 10 als 15 anys.

Mostrar formulari de contacte