Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continuen les tasques de reparació dels danys causats pel temporal de vent

Continuen les tasques de reparació dels danys causats pel temporal de vent

L'Ajuntament de la Seu recomana als veïns que comprovin terrats i caps de casa Les persones que hagin sofert desperfectes a causa d'elements de la via pública hauran d'adreçar-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà
Vent a la Seu - Desperfectes
25/01/2015 17:00

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i el tinent d’alcalde de Via pública, Jesús Fierro, s’han desplaçat aquest diumenge al matí als diversos punts afectats pel temporal de vent per comprovar in situ els efectes de la ventada, així com el desenvolupament dels treballs de reparació.

Pel que fa a les instal·lacions municipals, s’han vist afectades les cobertes de la graderia del camp de futbol i de la pista polivalent. També s’ha produït incidències al Parc del Segre, a l’escola Albert Vives i a la de Castellciutat, i a la pista de Petanca.

A la via pública, els incidents més destacables s’han produït a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al camí de Sant Isidre de Castellciutat i al costat del Claustre del Valira, entre d’altres. S’han donat també desperfectes en immobles privats amb el despreniment d’alguns sostres de xapa i l’abonyegament d’algun vehicle.

Des de l’Ajuntament es recomana als veïns que comprovin terrats i caps de casa per assegurar que les teulades i cobertes estan en bon estat i no suposen un risc.

A partir d'aquest dilluns, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament s’atendrà aquelles persones que hagin sofert algun desperfecte causat per algun element de la via pública.

Mostrar formulari de contacte