Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continuen sense aparèixer els guanyadors dels 'Vals de Compra màgics' de la Seu Comercial

Continuen sense aparèixer els guanyadors dels 'Vals de Compra màgics' de la Seu Comercial

El termini màxim per presentar els tiquets premiats és el 28 de febrer La UBSU entregarà els diners a una entitat assistencial si no s’aconsegueix localitzar els afortunats

La Seu Comercial
La Seu Comercial
22/02/2010 14:11

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ha anunciat que fixa el dia 28 de febrer com a data màxima perquè apareguin els guanyadors dels ‘Vals de compra màgics’ de la campanya de Nadal que va dur a terme el comerç urgellenc.

Els establiments adherits a 'la Seu Comercial' van repartir durant les festes nadalenques un seguit de tiquets de compra numerats que havien de coincidir amb el primer i segon premi del sorteig de la Loteria Nacional del 6 de gener. Encara no s’ha localitzat, però, els premiats.

El primer tiquet guanyador correspon al número 58588, dotat amb 600 euros en vals de compra. Va ser lliurat per l’establiment Bolsos Jordi. El segon tiquet correspondria al número 42653. Va ser entregat a la botiga Escribà Home, del carrer Major.

La UBSU ha anunciat que si no apareixen els guanyadors, els 1.000 euros dels vals de compra es lliuraran a una entitat assistencial perquè siguin distribuïts entre els seus usuaris. L'import es podrà bescanviar per productes i serveis de qualsevol dels establiments adherits al col.lectiu.

Mostrar formulari de contacte