Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Contracte per a la gestió del servei de subministrament d'aigua a Organyà

Contracte per a la gestió del servei de subministrament d'aigua a Organyà

L'empresa Cassa Aigües i Depuració S.L. garantirà el correcte manteniment de les instal.lacions També aplicarà els sistemes de gestió, comandament i control més avançats del mercat
Antoni Fiol - Contracte Aigua
23/12/2011 16:38

L’Alcalde d’Organyà, Antoni Fiol, i el director general adjunt de l’empresa Cassa Aigües i Depuració, Paulino Garcia Suárez, han signat el contracte per a la gestió del servei de subministrament d’aigua del municipi d’Organyà.

L’empresa garantirà el correcte manteniment de les instal·lacions, així com l’aplicació dels sistemes de gestió, comandament i control més avançats del mercat. Es vol així minimitzar els efectes d’eventualitats imprevistes, detectar fuites a la xarxa d’una manera immediata i garantir l’estabilitat i continuïtat dels serveis contractats, juntament amb l’abastament territorial i el servei personalitzat d’atenció al client.

Aquesta empresa gestiona l'aigua d'altres municipis de la comarca, com ara Oliana i Montferrer i Castellbò.

Millores al subministrament d'aigua a Bassella

En aquest mateix àmbit, l'Ajuntament de Bassella ha aprovat un projecte per millorar la cloració de l'aigua de boca, que es podrà controlar des d'un ordinador i amb lectures en temps real. El consistori vol modernitzar així un sistema que ja havia quedat obsolet. La instal·lació es farà amb una partida de prop de 70.000 € provinent del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Mostrar formulari de contacte