Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni amb Foment per a la reforma de la Immaculada

Conveni amb Foment per a la reforma de la Immaculada

Albert Batalla i Magdalena Álvarez signen aquest dimarts l'acord per convertir la capella en auditori Els grups polítics municipals aprofiten la visita a Madrid per negociar les al.legacions a la N-260
Ajuntament de la Seu d'Urgell
21/07/2008 16:32

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la ministra de Foment, Magdalena Àlvarez, signaran aquest dimarts a Madrid el conveni per a la rehabilitació de la Capella de la Immaculada. L'acord –dins del programa de l’1% Cultural- estableix una aportació de 200.000 euros de l’Estat al finançament de les obres, pressupostades en prop de 600.000 euros.

L’actuació consisteix a adequar la Capella com a auditori, aula magna i sala de conferències, i els espais col.laterals com a serveis complementaris –hall, comunicacions verticals, vestuari, sanitaris i magatzem. També hi haurà una gran sala per a exposicions i d'altres activitats artístiques o docents.

L’entrada principal al complex serà per la plaça de les Monges, que donarà accés al hall des d’on s’accedirà a la sala d’audicions, amb una capacitat de 150 places, i a la sala d’exposicions. A la part oposada hi haurà una entrada secundària, des d’on es podrà accedir a les escoles municipals.

Els objectius del projecte són resoldre necessitats d’espais per a activitats municipals, aconseguir un bon funcionament dels espais per a les activitats a les quals són destinats i dotar els espais de moviment i funcionament constants.

També demà, Albert Batalla i la resta de portaveus dels grups municipals es reuniran amb la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment per tal de presentar-los les al.legacions de l’Ajuntament al projecte de la futura variant N-260. Recordem que l’al.legació planteja passar dels 100 metres actuals als 50 metres de l’afectació lateral de la variant, amb l’objectiu de garantir tant el desenvolupament del polígon industrial com del futur creixement de la Seu en aquesta zona.

Mostrar formulari de contacte