Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni de La Salle La Seu amb la firma d'elevadors Linde

Conveni de La Salle La Seu amb la firma d'elevadors Linde

L'empresa de Sidamon col·laborarà en la formació dels alumnes de cicles formatius de mecànica i els oferirà l'opció de fer pràctiques. El centre urgellenc aposta per l'intercanvi amb empreses properes i de referència

Conveni entre Linde i La Salle La Seu
Conveni entre Linde i La Salle La Seu
06/05/2016 11:30

El Col·legi La Salle de la Seu d'Urgell ha signat un conveni amb l'empresa de màquines elevadores Antoni Miquel Linde. L'empresa, fundada el 1976 i amb seu a Sidamon, al Pla d'Urgell, és líder en la representació oficial de la marca internacional Linde, amb presència a tota la demarcació de Lleida, Tarragona i, des d'aquest començament d'any, al Pirineu i Andorra.

El conveni preveu la col·laboració de Linde en la formació de l’alumnat que cursa els Cicles Formatius de la branca de Mecànica, tant els de grau mitjà com els de grau superior. Per aquest motiu, l’empresa ajudarà els alumnes per tal de poder-se acreditar com a conductor d’elevadors professional, sense haver de desplaçar-se. A més a més, els oferirà la possibilitat de poder fer les pràctiques a les diferents seus de la seva empresa, tot aprofitant també la nova implantació de la firma a Andorra. 

Des de fa anys, La Salle aposta per la col·laboració amb diferents empreses pioneres, de l'entorn més immediat, sempre amb la finalitat d'una millora en l'aprenentatge i el futur laboral dels alumnes. A més a més, es busca la cooperació amb empreses de diferents sectors per així poder copsar les seves necessitats i adaptar l’educació i la formació dels alumnes.

Mostrar formulari de contacte