Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni entre la Seu i el Ministeri de Turisme per l'Espai Ermengol

Conveni entre la Seu i el Ministeri de Turisme per l'Espai Ermengol

El Govern central subvencionarà el projecte amb 500.000 euros L'ajut se suma als d'altres administracions per dinamitzar el centre de la ciutat
Espai Ermengol - Conveni Madrid
22/12/2010 16:17

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el secretari general de Turisme i Comerç Interior del Govern espanyol, Joan Mesquida, han signat avui un conveni de col·laboració per a la promoció de l'Espai Ermengol. El projecte turístic contempla la posada en marxa d'un museu amb tres exposicions, dues de permanents i una temporal.

Amb l'acord, l'Ajuntament de la Seu obté una subvenció de 500.000 euros per finançar el centre en un termini màxim de dos anys. Albert Batalla ha manifestat que “és un impuls important, ja que era important que tingués el màxim suport institucional i que la majoria dels recursos que cal invertir-hi provinguin d'altres administracions com així ha estat”. Aquesta xifra de 500.000 euros, sumada a d'altres ajudes, “permetrà que en els propers mesos la Seu d'Urgell pugui disposar d'un nou motor turístic que ha d'ajudar-nos a promocionar més i millor, i alhora generar riquesa a la ciutat”, ha explicat Batalla.

L'Espai Ermengol vol ajudar a valorar i difondre la història, el patrimoni i el llegat cultural de la Seu. A més, pretén servir com a centre de coneixement, difusió i informació de les singularitats que han fet de la ciutat d'Urgell un referent al Pirineu.

La seva execució inclou la memòria de la colecció del museu i el projecte d'identitat corporativa; la remodelació i adaptació de l'edifici, la instal·lació del mobiliari tècnic, la realització d'audiovisuals, la gestió del museu, el pla estratègic de publicitat, publicacions i marxandatge, i el pla de recursos humans per a la contractació del personal directiu i tècnic.

Mostrar formulari de contacte