Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni entre Mapfre i el Consell Comarcal de la Ribagorça per al servei de teleassistència

Conveni entre Mapfre i el Consell Comarcal de la Ribagorça per al servei de teleassistència

28/01/2010 14:01

L'empresa Mapfre Quavitae ha signat un acord amb el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça per prestar el servei de Teleassistència a la zona. Aquest nou acord se suma als signats anteriorment amb els Consells de la Vall d'Aran, el Solsonès i les Garrigues.

L'acord contempla la possibilitat d’instal•lar un total de 200 terminals a persones grans o discapacitades, i inclou com a novetat la prestació del servei de Teleassistència mòbil a tota la comarca. Mapfre Quavitae té previst instal•lar al territori 800 terminals i el seu objectiu és disposar de 2.000 aparells a finals d'aquest any.

El servei de Teleassistència atén alarmes d'emergència social i sanitària, i trucades d'informació sobre visites mèdiques, entre d'altres. Es tracta d'una opció d'ajut que s'ofereix a la gent gran que viu o passa moltes hores sola al dia i aporta seguretat i tranquil•litat als usuaris i els seus familiars.

Mapfre Quavitae gestiona un total de 21 residències (12 privades i 9 públiques) a Catalunya, Madrid, Galícia, País Basc, Astúries, Castella-La Manxa, Andalusia, Balears, València, Extremadura i Navarra, de les quals 2 estan especialitzades en l’atenció a persones amb discapacitat. A més, compta amb 36 centres de dia (15 privats i 21 públics), atén a 22.000 usuaris de Teleassistència tradicional i mòbil, i presta el servei d'ajuda a domicili en un total de 16.500 llars.

Mostrar formulari de contacte