Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Conveni per construir 154 pisos de promoció pública a l'Horta del Valira

Conveni per construir 154 pisos de promoció pública a l'Horta del Valira

Els habitatges s'iniciaran el 2009 i la urbanització costarà més de 948.000 euros L'acte de signatura ha anat a càrrec de l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, la ministra de Vivienda, Beatriz Corredor, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar  
Signatura del conveni per a habitatges a l'Horta del Valira
04/11/2008 14:26

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha signat aquest matí a Barcelona el conveni que permetrà iniciar durant el 2009 la construcció de 154 pisos de promoció pública a l'Horta del Valira en els règims de compra i lloguer. Batalla ha remarcat que “es tracta de la major actuació que s'ha fet mai a la nostra ciutat en habitatge protegit”.

L'acte de signatura d'aquest conveni, que ha tingut lloc a la Delegació del Govern, ha anat a càrrec de la ministra de Vivienda del Govern espanyol, Beatriz Corredor, i del conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar, així com una desena d'alcaldes de municipis de Catalunya. Cal destacar que l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha estat l'únic consistori de la demarcació de Lleida que ha signat aquest conveni d'inversió per construir habitatges de promoció pública.

L'alcalde urgellenc ha manifestat també que amb la signatura d'aquest conveni “l'Ajuntament de la Seu d'Urgell fa un pas molt important per culminar l'aposta realitzada per l'equip de govern per l'habitatge de promoció pública amb la construcció d'aquests 154 habitatges en els règims de compra i lloguer”.

Batalla ha afegit que “en un moment de dificultats econòmiques com el que ens trobem, és del tot necessari fer una aposta per l'habitatge protegit”. L'alcalde de la Seu ha afirmat que al final d'aquesta legislatura se sumaran un total de 200 habitatges protegits creats a la nostra ciutat. Aquest és un dels 16 compromisos concrets que ha assumit l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per afrontar l'actual crisi econòmica.

El cost d'urbanització per construir aquests 154 habitatges a l'Horta del Valira és de 948.471 €. El conveni que ha subscrit avui l'Ajuntament de la Seu acorda que el Ministerio de Vivienda aportarà el 47,02% de l'actuació amb la inversió de 446.000 €, mentre que l'INCASÒL n'assumirà el 52,98 % restant, amb una aportació de 502.471 €.

Mostrar formulari de contacte