Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convocades les bases per participar del projecte artístic Rodalies

Convocades les bases per participar del projecte artístic Rodalies

La Xarxa Transversal ofereix la possibilitat d'exposar a un mínim de sis ciutats petites i mitjanes Les propostes es poden presentar fins a final d'any
Reunió del Consorci Transversal a la Seu
07/11/2011 16:17

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell fa saber que ja s'han publicat les bases per participar a la xarxa d'exposicions Rodalies 4, promoguda per diverses ciutats petites i mitjanes de Catalunya. Els creadors poden fer arribar les seves propostes fins al 31 de desembre, a través del web de la Taula d'Arts Visuals de la Xarxa Transversal.

Els projectes artístics seran seleccionats per un jurat format per tècnics d'arts visuals de les tretze ciutats que conformen la xarxa. El veredicte es farà saber el mes de febrer vinent. Les obres escollides formaran part de l'exposició simultània Rodalies 4 a partir del juny. La mostra es podrà veure en un mínim de 6 ciutats: la Seu, Olot, Girona, Vilanova i la Geltrú, Mataró i Figueres. Les altres ciutats que en formen part són Granollers, Lleida, Manresa, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vic. Entre totes sumen un públic potencial d'un milió de persones.

Mostra d'Art contemporani a Catalunya

Rodalies vol ser "una aposta per l'art i els creadors, de suport a noves propostes i per la creació de nous projectes a partir de les unió d'esforços de les ciutats", afirmen els promotors.

Davant l'actual "situació de retallades que afecta molt directament i intensa el sector cultural", el projecte aposta "per la creació, tot afavorint la continuïtat del treball dels artistes de qualitat, donant espais de difusió i contacte amb el públic per la seva obra". En aquest sentit, els artistes seleccionats rebran un ajut de 2.500 euros per desenvolupar el seu projecte creatiu.

Mostrar formulari de contacte