Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convocat el 22è Premi Turístic Internacional 'Pica d'Estats' de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet

Convocat el 22è Premi Turístic Internacional 'Pica d'Estats' de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet

02/07/2010 11:20

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha convocat el 22 Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i Internet, una vegada que el Consell d’Administració del Patronat ha aprovat les bases de la nova edició.

El "Pica d’Estats" tindrà en aquesta 22a edició 8 categories i una dotació econòmica de 36.000 €. Aquest import és inferior al de les convocatòries anteriors en desaparèixer el premi de 3.000 € a la Trajectòria. També s'han modificat els imports destinats a les categories de premsa escrita d’informació general, premsa especialitzada en viatges i turisme, ràdio, televisió, premsa internacional i reportatge fotogràfic, que enguany tindran tots una dotació de 5.000 € i no pas de 6.000 com fins ara. Els altres dos guardons destinats als mitjans de premsa local i d’Internet continuen mantenint la dotació econòmica de 3.000 €. El canvi en la dotació del premi és determinat per la reducció de la despesa de l’organisme amb vista a l’exercici de l’any 2011.

En aquesta nova convocatòria hi podran optar tots els treballs periodístics que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida, publicats o emesos en qualsevol idioma entre el 18 d’octubre de 2009 i el 19 d’octubre de 2010. El període d’inscripció es farà durant el termini d’un mes a comptar des del dia 20 d’octubre de 2010. El jurat es reunirà a la ciutat de Lleida i farà públic el seu veredicte el 29 de gener de 2011.

El jurat del 22è "Pica d’Estats" serà format per prestigiosos professionals del món de la comunicació. El president del jurat serà Josep M. Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya. En formaran part com a vocals Margarida Baró, cap de continguts a Catalunya de Plural Entertainment; Josep Cuní, director d’"Els Matins" de TV3; Lluís Foix, polytical analyst del diari La Vanguardia; Ramon Font, president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC); Antonio Franco, assessor a la presidència del Grupo Zeta; Josep Lluís Cadena, president a la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Mariano Palacín, president de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme, i Josep Ramon Ribé, director del diari Bon Dia de Lleida.

Mostrar formulari de contacte