Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convocat el programa europeu Leader 2011

Convocat el programa europeu Leader 2011

El pla concedeix ajuts a projectes empresarials del món rural Les sol.licituds es poden presentar des d'ara a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Consorci Leader Alt Urgell-Cerdanya
02/11/2011 10:37

La nova convocatòria del programa Leader per l’any 2011 acaba de sortir publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa d’ajuts per a les empreses del món rural està finançat en un 70% pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural i l’altre 30% ve finançat per la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) .

A banda de ser adreçada a administracions públiques, aquest programa ofereix línies de subvencions per empreses del món rural, dividides en tres mesures: creació i desenvolupament de microempreses, millora dels processos de transformació i comercialització de productes agraris, i foment d’activitats turístiques.

Els ajuts atorgats per aquest programa poden anar entre un 20% i un 35% de la inversió elegible amb una subvenció màxima de 200.000 € per beneficiari en un període de tres anys.

A nivell local, aquest programa està gestionat pel Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, impulsat per ambdós consells comarcals i que actualment es troba al Consell de l’Alt Urgell, on es disposa de la documentació necessària per a poder sol·licitar la subvenció.

Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se des d'avui a l’oficina del Consorci o bé a les oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Mostrar formulari de contacte