Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convocatòria per a la contractació d'un director conjunt per a l'Hospital de la Seu i l'Hospital Comarcal del Pallars

Convocatòria per a la contractació d'un director conjunt per a l'Hospital de la Seu i l'Hospital Comarcal del Pallars

La gerència compartida té com a objectiu establir una xarxa hospitalària a l’Alt Pirineu, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el CatSalut
Hospital de la Seu d'Urgell
26/01/2017 10:55

El Patronat de la Fundació Sant Hospital (FSH) i l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), de la qual depèn l’Hospital Comarcal del Pallars, han iniciat un procés de selecció per a la contractació d’un director conjunt. La convocatòria d’aquest lloc de direcció s’emmarca en la iniciativa d’establir una Xarxa d’Hospitals de l’Alt Pirineu, sota el patrocini del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el CatSalut.

Les bases de la selecció assenyalen que l’objectiu final de la proposta serà “la construcció de col·laboracions per enfortir i consolidar els serveis assistencials hospitalaris de les comarques de l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l’Alta Ribagorça”. Cada institució (FSH i GSS) mantindrà el caràcter jurídic propi i la plena autoritat a través dels seus òrgans de govern.

Fonts del Patronat de la FSH han indicat que aquesta aliança “estratègica” permetrà que l’Hospital de la Seu sumi esforços amb altres centres per oferir un millor servei. Així mateix, la direcció de l'hospital urgellenc continuarà l’esquema establert amb l’anterior gerència, a càrrec de Mateu Huguet, que ara dirigeix el GSS, en què ja es va estructurar un quadre de comandament que facilita “l’estabilitat i una bona gestió”, ja que també hi són integrats el director assistencial, la directora d’infermeria, la directora econòmica i la responsable de qualitat. Les mateixes fonts recorden que els dos darrers anys l’Hospital de la Seu ha tancat "amb bons nivells de qualitat assistencial i sense pèrdues".

El termini de presentació de sol·licituds per accedir al càrrec finalitzarà el 6 de febrer. La convocatòria i el procés de selecció es farà conjuntament entre FSH i GSS. La contractació serà a càrrec de l’empresa de la Generalitat i les despeses seran compartides per ambdues institucions. Les funcions que haurà de desenvolupar el nou director són la gestió de les activitats assistencials dels centres, a més de l’elaboració de la proposta de pressupost i el pla d’inversions anual, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte