Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Convoquen un concurs de miniclips sobre la Festa Major

Convoquen un concurs de miniclips sobre la Festa Major

Les creacions s'hauran de gravar amb mòbil o càmera entre divendres vinent i dimarts dia 2 El certamen vol reunir diferents visions de la festa, que es penjaran després als webs de l'Ajuntament i del Punt Jove
Concurs de miniclips
24/08/2009 16:24

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell organitza un concurs de mini-videoclips sobre la Festa Major 2009. Sota el títol 60'FM 09, el certamen vol recollir diferents òptiques de la celebració d'enguany, que ha d'aparèixer explícitament  en algun moment de la gravació.

El període de participació va des del 28 d'agost, a les sis de la tarda, fins al 2 de setembre a les 9 de la nit. La durada màxima del clip haurà de ser d'un minut (60 segons) i ha de ser filmat amb mòbil o càmera, amb una mida de 10 megues. Cada mini-videoclip haurà de ser continu: no podrà tenir cap mena de tall en la gravació ni podrà ser editat ni postproduït. Els interessats a participar hauran d'enviar les seves creacions a l'adreça festamajor@aj-laseu.cat.

Una vegada finalitzada la Festa Major 2009, a partir del 2 de setembre, l'organització penjarà tots els miniclips admesos a concurs als webs www.laseu.cat i a www.puntjoveactiu.cat. El jurat, escollit per l'organització, determinarà el guanyador del concurs. El veredicte es farà públic a través de la mateixa web. L'Oficina Jove i l'Ajuntament de la Seu validaran els vídeos abans de publicar-los a la galeria de vídeos del concurs.

El premi al primer guanyador serà de 150€ i un cap de setmana en qualsevol dels albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya. El segon classificat també s'emportarà un cap de setmana en alberg. Les bases del concurs es poden consultar a www.puntjoveactiu.cat.

Mostrar formulari de contacte