Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Jornades de portes obertes als centres educatius de la Seu d'Urgell

Jornades de portes obertes als centres educatius de la Seu d'Urgell

L'objectiu és donar a conèixer a les famílies les instal.lacions, els serveis i els eixos de treball Les preinscripcions es duran a terme del 10 al 17 de març
Preinscripcions 2015-2016 - Cartell
23/02/2015 14:31

Tots els centres educatius de la Seu d'Urgell han programat activitats per donar a conèixer a les famílies les seves instal.lacions, el seu funcionament, els serveis que ofereixen i els eixos de treball, just abans que s'iniciï el període de preinscripció per al nou curs escolar 2015-2016.

L'Escola Albert Vives ha organitzat una jornada de portes obertes aquest pròxim diumenge, 1 de març, a les onze del matí. L'Escola Pau Claris i el Col·legi La Salle la duran a terme el 7 de març, de deu del matí a una del migdia. D'altra banda, l'escola Castell-ciutat organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Pel que fa a l'Escola i Institut La Valira també caldrà trucar per concertar visita. Per la seva part, l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell celebrarà la seva jornada de portes obertes el dijous 3 de març, de set a nou del vespre.

Preinscripcions: del 10 al 17 de març

Del 10 al 17 de març tindrà lloc el període de preinscripció per al curs escolar 2015-2016. Durant aquest termini caldrà presentar les sol·licituds d'admissió d'alumnes per poder cursar segon cicle d'educació infantil, primària i ESO als centres docents sufragats amb fons públics (escola pública i escola privada concertada).

Per formalitzar la preinscripció, cal omplir la sol·licitud que es facilita de manera gratuïta en qualsevol centre docent de la ciutat o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de la Seu d’Urgell, ubicada a les dependències de l’Ajuntament urgellenc.

La preinscripció cal tramitar-la en el centre educatiu que es triï en primera opció o a la mateixa OME. També es pot realitzar la preinscripció a través d'Internet, a l'adreça www.gencat.cat/preinscripcio. La tramesa de sol·licituds de manera telemàtica estarà oberta fins a les 24 hores del 16 de març.

Mostrar formulari de contacte