Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Crèdit Andorrà culmina la fusió amb Vall Banc

Crèdit Andorrà culmina la fusió amb Vall Banc

L'operació suposa integrar uns actius de 1.900 milions d'euros i eleva fins als 24.000 milions el volum de negoci de la principal entitat bancaria d'Andorra
Xavier Cornella, conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, i Antoni Pintat, president del consell d'administració (Foto: Crèdit Andorrà)
22/06/2022 14:15

Crèdit Andorrà ha completat aquest dimecres la fusió per absorció de Vall Banc, amb la formalització notarial de l'operació després d'obtenir les preceptives autoritzacions dels organismes supervisors. És previst que la integració operativa d'ambdues entitats es dugui a terme aquest cap de setmana vinent, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte que aquestes actuacions puguin tenir en els clients.

Aquest fet marca la finalització del procés endegat l'11 de febrer passat per convertir les dues entitats en un sol banc. D'aquesta manera, Crèdit Andorrà integra al voltant de 1.900 milions d'euros del volum de negoci de Vall Banc i reforça el seu lideratge, ara amb més presència en el segment de banca privada.

A conseqüència d'aquesta operació i de l'anunciada recentment amb l'espanyola GBS Finanzas Investcapital A.V., i també gràcies al significatiu creixement orgànic, el volum de negoci del Grup Crèdit Andorrà se situa ara en uns 24.000 milions d'euros. Aquesta xifra representa "un increment molt superior" a les previsions del Pla Estratègic 2021-2023. Els clients procedents d'ambdues entitats, segons Crèdit, "comptaran amb una oferta de valor focalitzada tant en banca comercial com en banca privada i assegurances, i centrada en la vocació de ser una entitat pionera tant en l'oferta de productes i serveis com en el procés de transformació digital".

Un cop completada l'operació, Crèdit Andorrà afegirà una oficina dedicada al servei de banca privada. Aquesta s'ubicarà a l'edifici que fins ara ha estat la seu social de Vall Banc, a Escaldes-Engordany. Pel que fa a les altres tres oficines de Vall Banc, ubicades a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i la Massana, quedaran tancades i els clients seran atesos a les oficines de Crèdit que hi a més a prop de cada sucursal. Amb el canvi, els fins ara clients de Vall Banc disposaran d'una xarxa d'oficines més extensa, que abasta tot el Principat.

Mostrar formulari de contacte