Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Creen des de la Seu d'Urgell un portal web per facilitar la compra de productes d'empreses del Pirineu

Creen des de la Seu d'Urgell un portal web per facilitar la compra de productes d'empreses del Pirineu

El nou servei vol incentivar el consum de proximitat i connectar productors i consumidors. La proposta, desenvolupada per Web&Socials, ja ofereix accés a més d'una trentena de botigues i establiments

Portada del nou portal web Pirineu a Domicili (Web&Social)
Portada del nou portal web Pirineu a Domicili (Web&Social)
21/04/2020 12:40

Tot coincidint amb les actuals restriccions causades per la prevenció del coronavirus, des de la Seu d'Urgell s'ha presentat un nou portal web que vol facilitar els enviaments a domicili al Pirineu, tot posant en contacte de manera àgil comerços i a empreses amb els  clients que vulguin rebre un producte.

El nou projecte es diu Pirineu a Domicili i es dóna a conèixer amb una pàgina que ofereix a la portada un cercador de proximitat i la possibilitat d'accedir directament al tipus d'establiment en funció del producte que es busca. De moment ja compta amb més d'una trentena de botigues i empreses que hi ofereixen els seus productes, dividits inicialment en sis grans categories: carnisseria, fruita, verdura, farmàcia, queviures i formatgeria.

A banda de negocis de l'Alt Urgell, també s'hi han incorporat ja empreses d'Andorra, la Cerdanya i el Berguedà, moltes d'elles vinculades a la venda d'aliments artesans del Pirineu. Cada categoria inclou diverses subcategories i també un mapa per detallar la ubicació de cada establiment.

El portal web ha estat desenvolupat per Web&Socials. La seva directora, Neus Trench, ha explicat que l'ha creat amb l'objectiu d'"incentivar el consum de proximitat i connectar productors i consumidors del Pirineu".

El web de la Fira de Sant Ermengol promociona la compra de formatges artesans dels Pirineus

D'altra banda, la pàgina web de la Fira de Sant Ermengol ha comunicat aquest dimecres que també treballa per potenciar la venda en línia de les formatgeries artesanes d'arreu dels Pirineus que participen habitualment al certamen. Per això, la portada dóna accés directe a la secció 'A casa teva'.

De moment la iniciativa ha arrencat amb sis artesans, de l'Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, la Noguera i Aquitània. Des d'ara, la proposta s'anirà ampliant amb d'altres elaboradors que han pres part a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que precisament aquest any passat va celebrar la 25a edició.

Mostrar formulari de contacte