Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Creu Roja lliura les primeres 15 targetes per a famílies en situació delicada a l'Alt Urgell

Creu Roja lliura les primeres 15 targetes per a famílies en situació delicada a l'Alt Urgell

L'entitat preveu lliurar a la comarca 25 unitats, amb un valor de 100 euros cadascuna, per a la compra d'aliments per a llars afectades per atur, ERTO o d'altres limitacions econòmiques a causa de l'estat d'alarma
Lliurament de targetes per part de Creu Roja, al CAPAU
08/05/2020 12:23

El Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) ha acollit aquest divendres el lliurament de les primeres 15 targetes d’un total de 25 que Creu Roja destina a la comarca de l’Alt Urgell per a famílies que estan patint una situació socioeconòmica complicada arran de la COVID-19.

Aquestes targetes estan carregades amb un valor de 100€ cadascuna i el seu ús s'ha de destinar a la compra d’aliments per a famílies en situació d’atur, que han patit un ERTO o bé han vist agreujada la seva situació com a conseqüència de la durada de l’estat d’alarma. Són els Serveis Socials els que determinen quines han de ser les persones beneficiàries i fan la proposta a Creu Roja per tal de fer-los-hi arribar.  

Ramon Escuder, president de Creu Roja a la Seu d’Urgell, explica que aquesta entitat "sempre està al costat dels més febles" i que, en aquests moments d’emergència, "totes les aportacions sumen per ajudar a passar aquesta situació de la millor manera possible”.

Per la seva part, Marian Lamolla, representant política del CAPAU i tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha agraït molt especialment la col·laboració de Creu Roja al municipi i a la comarca, perquè sempre estan disposats "a donar un cop de mà en qualsevol proposta que se'ls planteja". En aquesta ocasió, a més a més, ha estat iniciativa de la mateixa organització humanitària "oferir les 25 targetes per donar suport al treball que és duu a terme des dels Serveis Socials Bàsics”. Lamolla destaca també que “el treball coordinat i en xarxa entre l’administració i les entitats del tercer sector, i concretament amb Creu Roja, fa que els esforços es multipliquin tot augmentant l’eficàcia i l’eficiència del treball social al nostre territori”.

Mostrar formulari de contacte