Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Crida al voluntariat per al Gran Recapte a la Seu d'Urgell

Crida al voluntariat per al Gran Recapte a la Seu d'Urgell

Els organitzadors de la campanya solidària cerquen voluntaris per a la recollida d'aliments, que es durà a terme els dies 27 i 28 de novembre
Voluntaris per al Gran Recapte 2015
10/11/2015 12:35

Els organitzadors del Gran Recapte d'Aliments a la Seu d'Urgell han fet una crida per trobar voluntaris per a la recollida que es durà a terme a la capital urgellenca els dies 27 i 28 de novembre, divendres i dissabte.

El Gran Recapte es porta a terme per donar resposta a les urgències alimentàries de la població més vulnerable de la ciutat i de l'Alt Urgell. A la comarca l'organitzen conjuntament el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU), la Creu Roja, Càritas i l'ONG La Seu Solidària.

Es demana voluntaris per fer torns de 2 hores als diferents supermercats de la Seu, els dos dies, entre les 10 i les 20 hores, per informar a la gent i recollir aliments. Paral·lelament, es necessita voluntaris per fer torns de 2 hores al magatzem per classificar els aliments recollits.

Els interessats poden enviar un correu a granrecapte.alturgell@gmail.com i detallar la seva disponibilitat, en dia i hores. També es pot passar pel local d'Aliments per a la Solidaritat, ubicat al carrer Canonges, 5, els dilluns i dijous, de 8 a 11 hores.

Campanya d'àmbit català

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte