Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs de formació a l’Alt Urgell sobre l’atenció a la diversitat sexual i de gènere

Curs de formació a l’Alt Urgell sobre l’atenció a la diversitat sexual i de gènere

L’acció, que s'impartirà al CETAP-Telecentre en quatre sessions de dues hores i mitja, va adreçada a professionals de diversos sectors de l’administració
Curs de formació sobre atenció a la diversitat sexual i de gènere
24/11/2017 10:13

L’Alt Urgell ha programat un curs de formació en l’atenció a la diversitat sexual i de gènere, que es desenvoluparà del 30 de novembre al 18 de gener i que va adreçat a professionals dels ens locals que treballen en l’àmbit dels serveis socials, educatius, sanitaris, policials, de joventut i de gent gran, entre altres sectors de l’administració. La formació s’impartirà al CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell en quatre sessions de dues hores i mitja, a més de dues hores de treball personal.

Aquesta iniciativa pren com a referència la Llei 11/2014, que garanteix els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i estableix mesures per eradicar la discriminació d’aquests col·lectius i les actituds de rebuig o de violència de les quals puguin ser víctimes. El mateix marc legal determina que les administracions han de garantir la formació i la sensibilització adequada dels treballadors públics per atendre la diversitat sexual i de gènere.

Així, entre els objectius de la formació hi ha el de proporcionar eines per a la comprensió més enllà del sistema sexe-gènere binari; capacitar el personal en les competències i en el seu abordatge; i promoure el treball coordinat dels diferents professionals que interaccionen amb aquestes persones.

El curs està organitzat per l’àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove i el Consorci d’Atenció a les Persones (CAPAU), amb la col·laboració d’altres institucions i entitats. La formació anirà a càrrec de l’associació Colors de Ponent.

Per a incriure's cal adreçar-se al correu , al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.

 

 

 

Mostrar formulari de contacte