Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs de fotografia nocturna a la Seu

Curs de fotografia nocturna a la Seu

Les sessions, a càrrec de l'expert Carles Calero, seran entre el 27 i el 29 de maig. Es pot fer les inscripcions mitjançant l'Escola Municipal d'Art

Curs de fotografia nocturna
Curs de fotografia nocturna
27/04/2016 10:35

La Seu d'Urgell acollirà entre el 27 i el 29 de maig un curs de fotografia nocturna, lightpainting, retrat i escenes. L'activitat, organitzada per Tomás del Fresno, serà a càrrec del fotògraf especialitzat Carles Calero, expert en instantànies amb poca llum.

La fotografia nocturna es caracterítza per una tècnica singular, marcada per exposicions més llargues i l'ús de llanternes de colors per il·luminar parcialment els objectes que es volen retratar. Carles Calero compta amb una àmplia experiència en aquest àmbit i és l'autor de diverses exposicions i treballs fotogràfics sobre paisatges naturals i urbans, principalment a l'àrea de Barcelona. Ha col·laborat entre d'altres amb l'Espai Català Roca, la revista Gigantes del Basket, el Fòrum Fotogràfic Can Basté, la Creu Roja i la pel·lícula en 3D 'The magic tale', dirigida per Jordi Llompart. També ha estat jurat del concurs Foto K.

Les inscripcions es poden fer a través de l'Escola Municipal d'Art, al Centre Cultural Les Monges, o bé al correu . En el curs hi col·laboren l'Ajuntament de la Seu i l'Espai d'Art l'Aparador.

Mostrar formulari de contacte