Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs de manipulació d'aliments per a professionals de les cuines i menjadors escolars de l'Alt Urgell

Curs de manipulació d'aliments per a professionals de les cuines i menjadors escolars de l'Alt Urgell

L’empresa Laiccona ha format un total de 74 persones vinculades als centres d'ensenyament El Consell Comarcal destaca la conscienciació i professionalitat dels treballadors
Curs manipuladors d'aliments 2010
25/01/2010 13:55

Un total de 74 persones han participat aquest dissabte a la Seu d’Urgell en un curs de formació continuada per a manipuladors d’aliments, que ha anat adreçat específicament als professionals que treballen a les cuines i els menjadors del centres educatius de la comarca. Amb aquest curs, el Consell Comarcal referma el seu interès a dotar aquests treballadors "de la preparació adequada per tal de garantir la màxima qualitat en el servei que ofereixen als escolars".

El curs ha estat impartit per tècnics del Laboratori d’anàlisi i control de la contaminació ambiental, Laiccona, una de les empreses de més prestigi del sector. Ha estat seguit per cuiners, ajudants de cuina, monitors de menjador i personal de neteja de tots els centres d’ensenyament de la comarca.

L’objectiu del curs ha estat facilitar la informació necessària perquè els treballadors de cuines i menjadors escolars "prenguin consciència del paper que juguen com a manipuladors d’aliments i adquireixin els coneixements de què cal disposar per poder garantir la preparació d’aliments segurs". Així, ha tractat dels perills en la indústria alimentària; la higiene personal, la neteja del locals, els estris de treball i els aliments; a més de la preparació culinària.

Des del Consell Comarcal s’ha valorat molt positivament l’alta participació al curs, "un fet que posa de manifest la conscienciació i la professionalitat dels treballadors de les cuines i els menjadors de les escoles i que, alhora, és una garantia d’higiene i seguretat de cara a l’alimentació dels infants i adolescents que dinen als centres".

Mostrar formulari de contacte