Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolar a l’Alt Urgell

Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolar a l’Alt Urgell

La formació tindrà lloc en dos caps de setmana: els dies 1, 2, 15 i 16 de desembre. Es pot fer la inscripció a l'Oficina Jove

Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolar a l’Alt Urgell
Curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolar a l’Alt Urgell
06/11/2018 17:35

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un nou curs de monitor de menjador i d’acompanyament de transport escolars, formació que s’inclou en el programa Pack Lleure 2018.

La regidora de Joventut i Infància de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, detalla que “es tracta d’una formació que funciona a la comarca, té força demanda i a més a més, obre portes al món laboral”. Amb aquest curs, que té 25 hores lectives, s’obté dos certificats diferents. El cost és de 93 euros, està adreçat a persones majors de 18 anys i les places són limitades.

Les classes es faran en dos caps de setmana:  de l’1 i 2 de desembre i del 15 i 16 de desembre. Els dissabtes de nou del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a les vuit del vespre. Els diumenges el curs serà de deu del matí a dos quarts de dues del migdia. Aquesta formació tindrà lloc a l’Alberg de Joventut ‘La Valira’ de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Per a més informació es pot trucar al 973 355 608, enviar un whatsapp al 607 866 902 o bé enviar un correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat. El curs compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.

Mostrar formulari de contacte