Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs d'informàtica i atenció turística en anglès al CETAP

Curs d'informàtica i atenció turística en anglès al CETAP

Les classes es faran aquesta tardor, els dimarts al matí. La formació s'adreça principalment a persones en situació d'ERTO o atur i a treballadors que vulguin desenvolupar habilitats de comunicació al sector turístic

CETAP
CETAP
16/09/2020 11:45

El CETAP de la Seu d'Urgell organitza aquesta tardor un curs d'informàtica i atenció turística en anglès. L'activitat formativa s'adreça especialment a treballadors que estiguin en situació d'ERTO o bé a l'atur en l'actual context causat pel coronavirus. També està pensat de manera específica per a persones que vulguin desenvolupar les seves habilitats comunicatives en el sector turístic.

Les classes, a càrrec de Rosa Colom (de Rolang School), es faran al llarg de poc més de dos mesos, els dimarts de les 10 del matí a la una del migdia. Començaran el proper 29 de setembre i finalitzaran el 2 de desembre. Des de l'organització indiquen que per prendre-hi part es demana disposar d'un nivell bàsic de coneixement de la llengua anglesa.

Les inscripcions es poden fer al telèfon 646 77 99 70 o bé al formulari publicat a l'enllaç: http://bit.ly/anglesTURISTIC. El curs compta amb el suport, entre d'altres, de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Consorci per a la Formació Contínua de la Generalitat i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte