Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs d'introducció a les xarxes socials al Telecentre

Curs d'introducció a les xarxes socials al Telecentre

Les sessions donaran coneixements bàsics sobre Facebook, Twitter, Youtube i blocs Les inscripcions es poden fer fins divendres vinent

Facebook
Facebook
28/10/2011 16:47

El Telecentre de l’Alt Urgell ha programat un curs d’introducció a les xarxes socials, que s’impartirà tots els dilluns del mes de novembre, de 9 a 11.30 del matí, a l’aula de formació, al carrer Capdevila, 29, 3a planta, de la Seu d’Urgell. La inscripció té un cost de 20 euros.

El programa del curs inclou una introducció al tema i formació teòrica i pràctica en l’ús de Facebook, YouTube, Twitter i blocs. També es tractarà la seguretat a les xarxes socials.

Curs per a obtenir el certificat de competències en TIC

Cal recordar que el Telecentre organitza també un curs bàsic sobre acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). Es desenvoluparà del 9 de novembre al 19 de desembre en sessions de dilluns i dimecres de 5 a 7 de la tarda. El cost de la inscripció és de 40 euros.

Per a tots dos cursos, el termini d’inscripció finalitzarà el dia 4 de novembre. Es pot obtenir més informació al telèfon 973 35 57 98 i a l’adreça electrònica telecentre@ccau.cat.

Mostrar formulari de contacte