Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Curs per obtenir el certificat de competències en TIC

Curs per obtenir el certificat de competències en TIC

El títol permet acreditar oficialment els coneixements en noves tecnologies de la informació Les classes es faran als matins fins a l'11 de novembre  

Telecentre
Telecentre
21/10/2011 16:26

Dimecres vinent, dia 26, el Telecentre de l’Alt Urgell posa en marxa un curs bàsic preparatori per a l’obtenció de l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), titulació avalada per la Generalitat de Catalunya.

El curs, que va adreçat a persones més grans de 16 anys amb coneixements d’informàtica, es desenvoluparà fins a l’11 de novembre cada dimecres, dijous i divendres de 9 a 11 del matí. El cost de la inscripció és de 40 euros i es pot formalitzar fins al 25 d’octubre al Telecentre. Les altres vies són el telèfon (973 355 798) i el correu (telecentre@ccau.cat).

El temari inclou temes com ara cultura, participació, civisme digital, ús de l’ordinador i del sistema operatiu, navegació i comunicació en el món digital, tractament de la informació escrita; i tractament de la informació gràfica, sonora i d’imatge i de la informació numèrica.

Mostrar formulari de contacte