Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Cursos de l'AEAU sobre negociació i Programació Neurolingüística

Cursos de l'AEAU sobre negociació i Programació Neurolingüística

Les classes es faran en sis jornades i tindran una durada de 24 hores. Les inscripcions ja són obertes

Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell
Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell
06/02/2020 11:55

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) ha programat a la Seu d'Urgell dos cursos de formació sobre negociació i Programació Neurolingüística (PNL). Els tallers estan subvencionats al 100 per cent pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministeri de Treball.

El curs "Negociació", a càrrec de Moiacció, es farà al Col·legi La Salle els dies 18 de març i 1, 8, 15, 22 i 29 d'abril, de 6 de la tarda a les 10 de la nit. La proposta formativa s'adreça a totes aquelles persones que vulguin aprendre "noves maneres" d'arribar a acords i tancar tractes de forma satisfactòria i "ecològica" en la seva vida personal i professional.

Pel que fa al curs "Programació Neurolingüística", dirigit per Moi González, vol donar pautes per millorar l'èxit professional a través de la programació dels objectius vitals d'una forma efectiva. Les classes es duran a terme també el 18 de març i l'1, 8, 15, 22 i 29 d'abril, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit. La ubicació de la formació serà en aquest cas al CETAP, a l'edifici de Les Monges.

Les inscripcions es poden dur a terme al correu electrònic o bé al telèfon 621 224 515.

Mostrar formulari de contacte