Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Darrer pas per a la cessió dels terrenys per al futur hospital comarcal a la Seu d'Urgell

Darrer pas per a la cessió dels terrenys per al futur hospital comarcal a la Seu d'Urgell

Urbanisme dona llum verda a la modificació del pla parcial del SUD-1, al costat del parc de Bombers. Un cop es publiquin els canvis urbanístics, ja es podrà posar en marxa en projecte. Aprovat també l'informe ambiental per desenvolupar una part del polígon industrial d'Organyà

23/02/2022 12:50

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu ha aprovat aquest dimarts la modificació del pla parcial del SUD-1 a la Seu d'Urgell, a la zona del Parc de Bombers. Un cop es publiquin aquests canvis urbanístics al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament urgellenc podrà cedir a l'administració catalana els terrenys necessaris per a construir el futur hospital comarcal de l'Alt Urgell.

Cal recordar que el consistori de la Seu ja va aprovar el passat dilluns dia 14 de febrer al ple la modificació del SUD-1, que estableix que dues terceres parts del total de la superfície del sector siguin públiques, en una sola peça, guanyant així més espai, amb un total de 13.000 metres quadrats, per a ubicar-hi l'equipament sanitari, així com una gran zona verda. D’altra banda, una quarta part dels terrenys tindrà un ús comercial.

Zona industrial a Organyà

La Comissió d'Urbanisme també ha donat llum verda, en una reunió que s'ha dut a terme aquest dimarts a la capital de l'Alt Urgell, a l'informe mediambiental per possibilitar el desenvolupament d'una part del polígon industrial d'Organyà. La urbanització de la zona de Vilansats ja compta amb una desena d'empreses interessades. L'objectiu és que el terreny industrial estigui disponible a principis de l'any que ve. El polígon es desenvoluparà en fases i vol esdevenir, amb 34 hectàrees de superfície, el més gran de la comarca de l'Alt Urgell.

  • Mapa del SUD-1 a la Seu d'Urgell
    Mapa del SUD-1 a la Seu d'Urgell
  • Mapa del polígon industrial d'Organyà (2018)
    Mapa del polígon industrial d'Organyà (2018)

Mostrar formulari de contacte