Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Declaració de suport d'Albert Batalla a Jordi Mas Ortega

Declaració de suport d'Albert Batalla a Jordi Mas Ortega

L'alcalde de la Seu desitja una "ràpida i bona recuperació" al fins ara cap del PSC-Progrés El batlle crida a la reflexió sobre l'esforç que el món polític local dedica a la societat

Plaça dels Oms
Plaça dels Oms
28/04/2010 16:47

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha expressat aquest migdia la solidaritat de tota la corporació municipal amb Jordi Mas Ortega, un cop s'ha va fet pública la seva retirada indefinida de la primera línia política.

En un comunicat d'alcaldia, Batalla ha desitjat a Mas “una ràpida i bona recuperació”. I hi va afegir: “Malgrat la discrepància política, és evident que el fet que la salut condicioni de forma tan important la vida política d'una persona jove és trist i lamentable”.

Segons el batlle urgellenc, “aquesta situació ens porta una vegada més a la reflexió sobre la intensitat i la responsabilitat de l'activitat pública”, ja que “les persones que fem política no som res més ni menys que ciutadans normals i corrents que volem dedicar un temps de la nostra vida per treballar per la col•lectivitat”.

Batalla defensa que els representants municipals “som persones que amb encerts i errors intentem treballar per un futur millor; persones amb sentiments i dubtes que no quedem impermeables a les crítiques” i que “sobretot ens responsabilitzem de l'enorme compromís que hem establert amb els nostres veïns i veïnes, fet que sovint comporta un gran esforç físic i psíquic”.

La nota acaba agraïnt la tasca feta fins ara per Jordi Mas i reiterant el desig d’una ràpida recuperació.

Mostrar formulari de contacte