Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'D'elles i d'altres paisatges', nou llibre de Feliu Ferrer

'D'elles i d'altres paisatges', nou llibre de Feliu Ferrer

Jordi Martin presentarà l'obra aquest dissabte, a les 12 del migdia al bar Dandy i a les 6 de la tarda al local social de Castellciutat L'obra és una selecció d'articles sobre temes com ara la filosofia, la vida i l'actualitat catalana

Jordi Martin - 'D'elles i d'altres paisatges'
Jordi Martin - 'D'elles i d'altres paisatges'
17/04/2015 12:40

Dins de la programació Primavera de Lletres, aquest dissabte es dóna a conèixer 'D'elles i d'altres paisatges', el segon llibre signat per Feliu Ferrer. La presentació, a càrrec de Jordi Martin, serà amb dos actes el mateix dia: a les 12 del migdia, amb un vermut obert a tothom al bar Dandy, al carrer Regència d'Urgell de la Seu; i a les 6 de la tarda, amb un acte al Local Social de Castellciutat.

Segons ha explicat Jordi Martin, 'D'elles i d'altres paisatges' és un nou recull d'articles publicats a internet, com a continuació del llibre 'D'elles i d'altres afers', publicat l'any passat.

S'hi pot trobar reflexions sobre temes molt diversos, com ara la filosofia, la vida i les relacions personals. També hi apareixen força referències a l'actualitat dels darrers mesos i especialment a l'actual procés polític català, des d'un punt de vista personal.

El llibre és autoeditat i es podrà trobar des d'ara a les llibreries i també, la setmana vinent, a les parades locals de Sant Jordi. Actualment Feliu Ferrer també compta amb el seu propi bloc d'internet, on s'hi pot llegir les seves reflexions.

Mostrar formulari de contacte