Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Demanen 5 anys i mig de presó a un home acusat de maltractar i pegar reiteradament la seva exparella

Demanen 5 anys i mig de presó a un home acusat de maltractar i pegar reiteradament la seva exparella

El fiscal acusa el processat dels delictes de violència física i psíquica habitual, maltractes en l'àmbit familiar i lesions. El cas l'ha investigat el Jutjat d'Instrucció de Tremp

Imatge dels jutjats al carrer del Canyeret de Lleida (Foto: ACN/Ignasi Gómez)
Imatge dels jutjats al carrer del Canyeret de Lleida (Foto: ACN/Ignasi Gómez)
12/06/2024 18:56

L'Audiència de Lleida jutjarà dijous 20 de juny un home acusat de maltractar i pegar reiteradament una dona que va ser la seva parella durant catorze anys, tot i que no van conviure. El fiscal acusa el processat dels delictes de violència física i psíquica habitual, maltractes en l'àmbit familiar i lesions, i li demana 5 anys i mig de presó.

Segons ha indicat el Ministeri Fiscal, un dels episodis de violència va tenir lloc el juliol del 2021, quan arran d'una discussió, el denunciat hauria amenaçat i denigrat la dona amb expressions com "et tiraré per la finestra" o "no serveixes per a res". També la va agafar dels cabells i la va tirar a terra. Al novembre també li hauria propinar un cop a l'abdomen i a la cara, fet que va fer perdre a la dona una dent incisiva. 

Concretament, la Fiscalia demana per a l'acusat 3 anys i mig de presó pel delicte de lesions amb deformitat, 1 any de presó pel delicte de violència física i psíquica habitual, i un altre pel de maltractaments en l'àmbit familiar. A banda d'això, sol·licita que no pugui tenir o portar armes durant almenys 4 anys i que no es pugui acostar a la víctima o comunicar-s'hi durant 9 anys. També vol que s'indemnitzi la dona amb poc més de 9.000 euros per les lesions i les seqüeles causades.

El novembre de 2021 es va dictar una ordre de protecció, la qual empara al cònjuge o la parella del presumpte agressor, entre altres. El cas l'ha investigat el Jutjat d'Instrucció de Tremp.

Mostrar formulari de contacte