Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Denunciat penalment un conductor per portar dos ocupants amb mig cos a fora el cotxe a Alp

Denunciat penalment un conductor per portar dos ocupants amb mig cos a fora el cotxe a Alp

L'acompanyant d'un vehicle que circulava al darrera va gravar la infracció i això ha permès identificar-ne l'autor

Denunciat penalment un conductor per portar dos ocupants amb mig cos a fora el cotxe a Alp (Imatge: Mossos d'Esquadra)
Denunciat penalment un conductor per portar dos ocupants amb mig cos a fora el cotxe a Alp (Imatge: Mossos d'Esquadra)
30/09/2022 18:35

Els Mossos d'Esquadra ha incoat una denúncia penal contra un conductor de 19 anys per portar al seu vehicle dos altres joves que treien mig cos per la finestra mentre el cotxe circulava per una carretera al terme municipal d'Alp. L'infractor s'enfronta a un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

La policia va rebre recentment unes imatges gravades en vídeo, enregistrades per l'acompanyant d'un conductor que circulava per darrere, en què es pot veure un tot terreny de gamma alta del qual en sobresurten dos nois, amb camisa blanca. Els infractors treuen mig cos i alcen els braços al llarg d'un tram de la carretera que uneix els municipis d'Alp i Prats i Sansor, mentre d'altres automòbils circulen per aquesta via, tant en la mateixa direcció com pel carril contrari. D'altres conductors també van trucar posteriorment per advertir d'aquesta imprudència. La policia ha pogut identificar l'autor a través de la matrícula del vehicle.

Des dels Mossos han agraït la col·laboració ciutadana i animen a denunciar situacions de conducció perillosa que detectin els viatgers, sempre recordant que els conductors tenen prohibit fer servir el telèfon mòbil mentre circulen.

 

Mostrar formulari de contacte