Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Denunciats sis furtius per pescar de nit a l'embassament de Rialb

Denunciats sis furtius per pescar de nit a l'embassament de Rialb

Els infractors, que van ser sorpresos al municipi de Bassella, se saltaven la llei en àmbits com ara el límit de canyes o la llicència. A més a més, havien fet un foc de camp en una zona on està prohibit pel risc d'incendi
Acció contra la pesca furtiva de nit a Bassella
06/07/2016 17:45

Els Agents Rurals han denunciat sis pescadors per pescar fora d'hores, de nit, a l'embassament de Rialb, concretament al municipi de Bassella. Un dels pescadors, a més a més, pescava amb quatre canyes de pesca a la vegada (el número màxim permès és de dues), mentre un altre no tenia ni llicència de pesca ni permís de la zona de pesca controlada.

Davant els fets, els Agents Rurals van aixecar sis actes per infracció administrativa de la Llei de Pesca Continental i van comissar un total de 13 canyes de pesca. Els fets denunciats, que es van produir la nit de dissabte a diumenge, estan tipificats com a infraccions lleus, i se sancionen amb multes que poden anar dels 60 als 300 euros.

A tot plegat s'hi afegeix que els pescadors van ser sorpresos fent un foc d'esbarjo amb carbonet vegetal en ple medi natural, vora el pantà, amb el risc d'incendi forestal que això comporta. Les multes per infracció lleu de la normativa de prevenció d'incendis van dels 100 als 600 euros. Actualment està totalment prohibit fer foc al lloc on estaven els autors de la imprudència.

Mostrar formulari de contacte