Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Denuncien que un número de La Bruixa d'Or premiat durant la Rifa de Nadal no apareix al llistat

Denuncien que un número de La Bruixa d'Or premiat durant la Rifa de Nadal no apareix al llistat

Una empresa de Viladecans assegura que en el sorteig es va cantar el 29281, del qual n'havien adquirit 74 dècims, però que ara l'administració els diu que no els hi ha tocat res. Ja han presentat una queixa a Loteries i Apostes de l'Estat i no descarten portar el cas a judici
Dècims del número premiat durant el sorteig de Nadal que no apareix al llistat de premis (Foto: ACN)
11/01/2022 18:45

Una empresa de Viladecans (Baix Llobregat) ha denunciat que un número premiat a la Loteria de Nadal, que havien adquirit a la coneguda administració La Bruixa d'Or de Sort, ha desaparegut de la llista de dècims agraciats del tradicional sorteig, celebrat el 22 de desembre passat.

Els responsables de Llorach Útiles Mecánicos S.L. asseguren que aquell dia van poder comprovar en directe com els nens de Sant Ildefons -encarregats d'anunciar els números del sorteig- cantaven el número 29281. Més tard, però, van constatar amb sorpresa que aquest número no apareixia al llistat de premis. Es dóna la circumstància que l'empresa havia adquirit 74 dècims, a La Bruixa d'Or, per repartir-los entre els seus empleats i entre la família. En total pensaven haver guanyat 7.400 euros, però en anar a cobrar-los a l'administració els hi han dit que no els hi ha tocat res.

Txell Llorach, portaveu de l'empresa, ha dit a l'ACN que ja ha explicat els fets a l'administració de Sort i han fet arribar la reclamació a Loteries i Apostes de l'Estat. Llorach, que viu al Pallars Sobirà, ha avançat que no descarten portar el cas als jutjats i es mostra convençuda que poden demostrar que van comprar els 74 números, perquè disposen de la factura.

Tot i això, des de l'empresa també indiquen que, en més d'un cas, el propietari del dècim l'ha perdut perquè l'administració se l'ha quedat després de dir-los que no estava premiat. Per Llorach, amb aquest número "s'han produït un cúmul d'errades humanes" i creu que que l'empresa pública espanyola de loteries ho hauria de solucionar d'alguna manera.

Mostrar formulari de contacte