Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Derrota ajustada del Cadí al primer partit de pretemporada

Derrota ajustada del Cadí al primer partit de pretemporada

Les urgellenques perden per 76-74 davant d'un Tolosa més rodat L'equip es presenta a l'afició aquest dissabte a les 6 de la tarda, enfront del Tarbes
Cadí La Seu 2010-11 - Entrenament
10/09/2009 11:18

El Cadí La Seu ha saldat amb una ajustada derrota el primer partit de pretemporada, contra el Tolosa de la lliga francesa. Les occitanes van guanyar per 76-74.

El Cadí afrontava el seu primer partit de pre-temporada després de 6 dies de treball amb força càrrega física, mentre que el rival ja portava quatre setmanes d'entrenament. L'equip de La Seu va sortir convençut al primer quart amb un joc que poc a poc va anar a més després d'uns minuts de dubtes i d'habituament a la dinàmica de partit. Al segon quart el Cadí va controlar el ritme de partit per anar-se'n a la mitja part amb 2 punts de renta. Als últims minuts l'equip ja va arribar just de forçes i es van cometre algunes perdues de pilota no forçades. Tot i això, el cos tècnic fa una avaluació positiva.

El Cadí es presentarà a l'afició aquest dissabte a les 6 de la tarda al Palau d'Esports. El rival serà el potent Tarbes, també de la Lliga Francesa. El Tarbes aspira aquesta temporada 2009-10 a la màxima competició continental, l'Eurolliga Femenina.